Skladište vaše rezervacije

Ispod možete pročitati o tome kako naručiti dostavu, dodati više slamki, produžiti i poništiti svoje skladište za rezervirano

Kako da se sjeme donatora dostavi iz vašeg skladišta za rezervirano

Kada želite da vam se sjeme donatora dostavi, jednostavno se prijavite na našoj web stranici pomoću svog korisničkog imena i lozinke.

Alternativno možete ispuniti ručni zahtjev za dostavu. Taj se šalje e-poštom, pismenim putem ili telefaksom Cryosu zajedno s kopijom službene slike osobne karte poput putnog lista ili vozačke dozvole. Donator sjemena iz vašeg skladišta za rezervirano može se poslati vašem odabranom zdravstvenom djelatniku.

Kako dodati više slamki u postojeće skladište za rezervirano

Ako još uvijek imamo sjeme od donatora sjemena na zalihi, možete ga kupiti online i dodati u postojeće skladište. Kupovine se rezerviraju na uobičajen način, osim što ovdje morate odabrati "Dodaj u postojeću rezervaciju" pod opcijom "Odaberi rezervaciju". Plaćate samo za jedno razdoblje rezervacije odjednom, bez obzira na to koliko slamki imate na skladištu i da li kupujete više slamki kasnije.

Kako produžiti razdoblje rezervacije

Rezervacija se još uvijek može produžiti. Također će vam se unaprijed poslati podsjetnik e-poštom. Ako nemate adresu e-pošte, poslat ćemo vam podsjetnik poštom. Za tu uslugu zaračunavamo 7,50 EUR. Za pisma poslana po zabilježenoj dostavi zaračunavamo pristojbu od 15 EUR.

Kako poništiti svoje skladište za rezervirano

Svoje skladište za rezervirano možete poništiti online, tako da se prijavite na našoj web stranici pomoću svog korisničkog imena i lozinke.

Alternativno možete ispuniti ručni obrazac za poništavanje, koji nam se mora poslati poštom ili telefaksom zajedno s kopijom službene slike identifikacijskog dokumenta poput putnog lista ili vozačke dozvole.
Možete odabrati poništenje samo nekih slamki u svom skladištu za rezervirano. Nakon što ste poništili slamke, refundirat ćemo vam 75% vrijednosti slamki (ostali sporazumi mogu imati drugačiji postotak) za te slamke koje vam nisu bile dostavljene.

Mi brinemo za vas

Mi, tvrtka Cryos, pružamo vam podršku i pomoć na vašem putovanju da postanete roditelji. Ne oklijevajte nas kontaktiratei ako imate pitanja ili trebate više informacija. Govorimo danski, engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski i hebrejski.