Profili donora s fotografijama odrasle osobe

Upoznajte svojeg budućeg donora sperme preko fotografija odrasle osobe.

Jeste li se ikada pitali kako Cryosovi donori sperme izgledaju kao odrasle osobe? Na našoj tražilici donora pronađite izabranog donora, čijem su proširenom profilu priložene profesionalno snimljene fotografije odrasle osobe.

Profili donora s fotografijama odrasle osobe

Tražite donora koji izgleda kao vaš partner?

Znamo da mnogi imaju želje po pitanju fizičkog izgleda njihova donora. Primjerice, neki žele pronaći donora sperme koji imaju iste osnovne karakteristike kao oni ili njihov partner.

Svi donori s fotografijama odrasle osobe također imaju prošireni profil s anketom, fotografijom iz djetinjstva, osobnom porukom, snimkom glasa i profilom emocionalne inteligencije. Svi oni su „neanonimci“, što znači da će vaše dijete moći kontaktirati s donorom kada odraste.

Profesionalne fotografije donora sperme

Cryosovi donori s dostupnim fotografijama odrasle osobe imaju 5 do 6 fotografija u boji priložene svojem profilu donora. Fotografije je snimio profesionalni fotograf, a visoka kvaliteta fotografija omogućava da detaljno identificirate fizičke karakteristike donora.

Pristup fotografijama odraslog donora sperme

Možete pristupiti donorima s fotografijama odrasle osobe u dijelu za pretraživanje donora. Ako kliknete na “yes” (da) u padajućem izborniku “Adult photos” (Fotografije odrasle osobe), vidjet ćete kompletnu ponudu donora s dostupnim fotografijama njih kao odraslih. Profili su također označeni zlatnom oznakom u dijelu za pretraživanje donora te se mogu lako raspoznati.

Za prikaz fotografija odrasle osobe odabranih donora sperme morate kupiti pristup. Ovaj pristup omogućava da vidite sve dostupne fotografije odraslih donora. Pristup traje 3 mjeseca i košta 200 eura (bez PDV-a). Pristup možete kupiti tako da kliknete na ikonu fotografije odrasle osobe bilo kojeg donora s fotografijama odrasle osobe u dijelu za pretraživanje donora.

Dodaju se novi donori s fotografijama donora

Odabrani Cryosovi donori sperme imat će dostupne fotografije odrasle osobe u njihovom profilu. Novi donori s fotografijama odrasle osobe neprekidno će biti dodavani u dijelu za pretraživanje donora. Kako biste vidjeli koliko ima trenutačno dostupnih donora s fotografijama odrasle osobe, upotrijebite tražilicu donora i suzite svoje pretraživanje samo na fotografije odraslih donora.

Imajte na umu da donori koji su već prikazani na našoj internetskoj stranici sa standardnim proširenim profilom nikada neće naknadno dodati fotografije odrasle osobe na svoje profile. Dakle, ako ste kupili cjevčicu od donora bez fotografija odrasle osobe, na njegov profil neće se dodati nikakve fotografije odrasle osobe.

Pretražujte profile donora s fotografijama odrasle osobe ovdje.

Imajte na umu da je osoba na fotografiji model, a ne stvarni donor tvrtke Cryos.